אמא מבשלת

מתכונים קלים וטעימים

מכירים צ'יפס מנופח – מהפלאפל של פעם ?

איריס אלמקייס
ציפס מנופח /מתנפח – מאת  איריס אלמקייס
זה נשמע קצת אבל משני תפוחי אדמה גדולים יוצא המון מה שחשוב להצלחה שהתפוח האדמה יהיה דק ממש כמו נייר
תפוח אדמ דק דק  מצופה בטמפורה ומטוגן בשמן
איזה טעם מטורףףף
הרכיבים-
2 תפוחי אדמה חתוכים ממש דק בעובי של כמעט שקיפות
אם יש מנדולינה זה יצא מצוין.
לטמפורה-
1 כוס קמח תופח
1 ביצה (לטבעונים לא מחייב)
1 כוס סודה לשתיה-  המשקה
מלח
מעט פלפל לבן
מעט כוסברה יבשה
מי שאוהב יכול להוסיף מעט אבקת שום
איך מכינים-
הטמפורה לערבב היטב
לחמם שמן עמוק שיהיה חם לא רותח
לטבול את תפוחי האדמה בבלילה ולטגן בשמן להפוך כשצד אחד מוכן .
להעביר לצלחת הגשה אם נייר פרגמנט אפשר להגיש כך או מטבל שתבחרו
בהצלחה איריס אלמקייס
מעולה עם פלאפל או על האש

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.