עוף

עוף חמוץ מתוק בטמפורה ממש כמו במסעדה

 

רויטל בדיחי

 

עוף חמוץ מתוק בטמפורה

מאת – רויטל בדיחי

הרכיבים-

כ חצי קג חזה עוף 500-700 גר'

חצי כוס קמח

4 כפות קורנפלור

ביצה

חלבון

כפית מלח

חצי כוס מים

לרוטב –

כוס צ'ילי מתוק

2 כפות דבש

2 כפות צ'ילי חריף

פלפל שחור

מעט מים

לקשט עם

שומשום

בצל ירוק

איך מכינים- 

לחתוך חזה עוף לקוביות ולהשרות בתערובת של – חצי כוס קמח , 4 כפות קורנפלור, ביצה , חלבון, כפית מלח וחצי כוס מים.
להשאיר חצי שעה ולאחר מכן לטגן בשמן עמוק.
הרוטב: בסיר על אש נמוכה לבשל כחמש דקות-
 כוס צי'לי מתוק , 2 כפות דבש, 2 כפות צי'לי חריף , מעט פלפל שחור ומעט מים .
לערבב עם קוביות העוף ולפזר שומשום קלוי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *