טבעוני מתכונים מהירים עוגיות קינוחים

סהרונים פריכים של שקדים ולימון

תמי מורד
עוגיות שקדים – נימוחות
עוגיות מעולות לארוז לשלוח לחיילים
ממליצה להכפיל את הכמות
תמי מורד
הרכיבים-
100 גרם מחמאה רכה בטמפרטורת החדר
חצי כוס אבקת סוכר
גרידת לימון כפית
קורט מלח
כפית תמצית שקדים
כפית ת. וניל
כף מים או מיץ תפוזים
כפית וחצי אבקת אפיה
כוס קמח לבן מנופה
2 כפות קורנפלור
כוס וחצי אבקת שקדים
איך מכינים-
במיקסר מערבלים את המחמאה עם אבקת הסוכר, גרידת לימון ,
מלח ותמצית וניל או תמצית שקדים עד לקבלת תערובת קרמית חלקה,
מוסיפים את הקמח, אבקת השקדים, אבקת האפייה ומערבלים עד לקבלת בצק רך וגמיש,
מהבצק לוקחים חתיכות ויוצרים גליל ומעגלים לסהרון בצורת ירח,
שמים על נייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות למשך 10-12 דקות ולא יותר,
לשים לב לעוגיות כי הם יכולות להישרף מהר מאוד.
בלהה בן שלום טסה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *