עוף עם שעועית צהובה (עדינה)/שעועית ירוקה
תבשיל מנצח מבית –אילנית בניזרי
הרכיבים-
בצל
פפריקה
כורכום
חלקי עוף 4-6
2 עגבניות
פלפל שחור
2-3 כוסות שעועית ירוקה קפואה או טרי
מרק עוף
איך מכינים-
לטגן בצל לרצועות עד להשחמה ,
להוסיף כף פפריקה גדושה וחצי כפית כורכום לבצל ולערבב ,
לטגן את חלקי העוף משני צדדיו כדקה ,
להוסיף 2 עגבניות חתוכות לריבועים ,
פלפל שחור גרוס ולפזר את השעועית הצהובה או הירוקה מלמעלה .
בכוס מים חמים נשים כף מרק עוף,נערבב
ולהוסיף לסיר ועוד כוס מים חמים.
במהלך הבישול לנענע את הסיר,
לקראת הסוף להסיר מכסה ולבשל לעוד רבע שעה כך מתקבל צבע יפה
בתאבון אילנית בניזרי
תודה על המתכון. כמה זמן מבשלים?
שעה פלוס 10 דקות
כמה זמן צריך לבשל? עד להסרת המכסה
כשעה