בשר מרקים

קובה במיה של מאמא ליום חורפי

סימון ממן

 

 

קובה במיה ליום חורפי

מתכון – סימון ממן

 

הרכיבים-

לבצק:

חצי קילו סולת

כפית מלח

2 כפות שמן

בערך 2 כוסות מים

 

למילוי:

בשר טחון חצי קילו

בצל 1 קצוץ גס

חופן פטרוזיליה קצוצה

כפית מלח שטוחה

חצי כפית פלפל שחור גרוס

חצי כפית בהרט

 

למרק:

בצל 1 קצוץ

כף גדושה פפריקה מתוקה

2 כפות רסק עגבניות

כף סוכר

כפית מלח

חצי כפית פלפל לבן

נוסיף מים עד 1/2 גובה סיר

2 כוסות במיה

כוס דלעת

 

איך מכינים – 

נערבב את הסולת, מלח, שמן, מים ונלוש היטב עד קבלת בצק אחיד, במידת הצורך נוסיף מים

נכסה ונשאיר בצד.

בינתיים נכין את מלית הבשר- נטגן בצל , נוסיף את הבשר נפורר, את התבלינים, הפטרוזיליה ונטגן עד שהבשר משחים

נקרר ונניח בצד

נסדר כדורים מתערובת הבצק

נמלא במילוי של בשר ונסגור לקובה ונשטח

בסיר נפרד רחב נכין את המרק

תחילה נטגן את הבצל בפנים, נוסיף את התבלינים והרסק

לאחר מכן נוסיף מים , ונוסיף את הבמיה והדלעת בסוף.

נבשל לרתיחה.

נניח את הקובות במרק הרותח ונבשל עוד 20 דקות על אש בינונית

בהצלחה!

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *