קציצות

לשישי בערב תכינו סיר מהמם של קציצות דגים עם חרשוף

Shirel Ben Shabat
קציצות דגים עם חרשוף
עכשיו העונה
הרכיבים-
לדגים:
חצי קילו דגים טחונים (טונה, מרלוזה/מושט)
חצי חבילה פטרוזיליה
חצי חבילה כוסברה
8-10 שיני שום
פלפל חריף אחד
ביצה
3-4 כפות פירורי לחם
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
כפית פפריקה מתוקה
כפית פפריקה חריפה
חצי כפית כורכום
חצי כפית כמון
לרוטב:
פלפל חריף יבש
פלפל מתוק
פלפלים אדומים
ראש שום
כפית פפריקה מתוקה
כפית פפריקה חריפה
חצי כפית מלח
כפית מרק עוף
חצי כפית פלפל שחור גרוס
חצי כפית כורכום
מתכון לסיר קציצות דגים עם חרשוף❤️
איך מכינים – 
לטחון  דגים טונה ומרלוזה/מושט,
לקצוץ בסלייסר  פטרוזיליה , כוסברה ושיני שום(בערך 8-10) ופלפל חריף,
להוסיף לדגים ,לשים גם ביצה, 3-4 כפות פירורי לחם, לתבל במלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה וחריפה,
כורכום קצת וטיפה כמון ולשים את העיסה בצד לספוג טעמים.
לחרשוף- לנקות את העלים טוב טוב מכל הלכלוך,
להתריח בסיר עם לימון ומעט כורכום עד שיתרככו.
לרוטב- פלפל יבש חריף ומתוק ופלפלים אדומים עם ראש שום,
פפריקה מתוקה וחריפה, מעט מלח, מרק עוף פלפל שחור
וכורכום לטגן את התבלינים להוסיף מים, את החרשוף שהתרכך ואז לכדרר לקציצות ולתת להתבשל חצי שעה.
בתיאבון🙏🏼❤️
Shirel Ben Shabat

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *