בראוניז שוקולד מעלפות
מתכון מאת נופר אהרון
הרכיבים-
*המתכון לפי כוס מידה-
300 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה
4 ביצים
2 כוסות סוכר
כוס + שלוש כפות קמח
איך מכינים
נמיס חמאה ושוקולד במיקרוגל או על בן מארי
בקערת מיקסר נקציף ביצים וסוכר לקצף תפוח
אחר כך נאחד את השוקולד המומס עם הקצף ביצים
נוסיף קמח ובעזרת לקקן נאחד הכל
נפזר לתבנית מרופדת בנייר אפייה
נחמם תנור מראש ל170 מעלות
נאפה כ20-25 דקות עד שהבראוניז יציבים עם מעט סדקים
נצנן באופן מוחלט ורק לאחר מכן נפרוס לריבועים
בהצלחה!