קינוח באונטי מושלם לפסח
מתכון של ליטל אשואל
הרכיבים-
שימו המתכון יכול להיות גם פרווה לפי העדפה
3/4 כוס שמנת מתוקה / צמחית / קרם קוקוס
חצי כוס אבקת סוכר
200 גרם קוקוס טחון
לציפוי:
300 גרם שוקולד מריר
כף שמן
איך מכינים –
בסיר קטן מביאים לסף רתיחה שמנת מתוקה/צמחית/קרם קוקוס
מכבים את האש ומוסיפים אבקת סוכר וקוקוס טחון
מערבבים עד שהתערובת מצטמקת
לוקחים כל פעם מהתערובת בערך כף ומגלגלים לצורת כדור/גליל
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים למקפיא לשעתיים
לציפוי:
ממיסים את השוקולד בפולסים במיקרו, מוסיפים שמן ומערבבים.
טובלים כל באונטי לציפוי מלא ומניחים שוב על נייר אפייה,
ממשיכים בצורה הזו עם כל שאר הבאונטים
לאחר מכן נעביר למקרר ל10 דקות התייצבות
מעבירים את יתרת השוקולד לשק זילוף ומזלפים מעל איך שאוהבים
מעבירים למקרר לעוד 10 דקות, וזהו, קלי קלות
בהצלחה!