חלבי עוגות פרווה קינוחים

אין על עוגת הקרמבו המנצחת שלי

חני קונאשוילי
עוגת קרמבו מעלפת
מתכון של חני קונאשוילי
הרכיבים-
לעוגה:
4 ביצים
4 כפות סוכר
4 כפות שמן
4 כפות קמח כשר לפסח
שקית אבקת אפיה
חבילה פודינג שוקולד
שליש כוס מים קרים
כף תמצית רום
לקרם:
2 גביעים שמנת מתוקה /צמחית לפרווה
כוס חלב/חצי כוס חלב סויה וניל או מים לפרווה
שקית סוכר וניל
2 כפות סוכר
חבילה פודינג וניל
לציפוי שוקולד:
חצי גביע שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד מריר/חלב
איך מכינים –
לבסיס העוגה נערבב בקערה ללא מיקסר את כל המרכיבים עד למרקם אחיד
נחמם תנור מראש ל170 מעלות
נשמן תבנית 24 קפיצית כולל בדפנות, נשפוך את הבלילה לתבנית
נכניס לתנור לאפיה של כ30 דקות, נוציא ונקרר היטב
לאחר מכן נערבב שליש כוס מים קרים
עם כף תמצית רום ונרטיב את העוגה
לקרם:
נקציף את כל המרכיבים לקצף יציב
נמרח על העוגה וניישר
חשוב להצמיד את הקרם לדפנות כך שלא תהיה נזילה של השוקולד בדפנות
כדי לקשט בחלק העליון כמו בתמונה:
נפריש מעט מהקרם לפני המריחה ונכניס לשק זילוף עם צנטר כוכב קטן
לציפוי שוקולד:
נחמם במיקרו חצי גביע שמנת מתוקה
ביחד עם 150 גרם שוקולד מריר/חלב
נפעיל לדקה ונערבב היטב
לשים מעל הקרם תוך כדי סיבוב של התבנית
שהשוקולד יכסה הכל באופן שווה
מי שרוצה לקשט חשוב לשים את העוגה עם השוקולד ל10 דקות במקרר לפני!
בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *