![](https://bakencook.co.il/wp-content/uploads/2024/04/חרוסת-150x150.jpg)
חרוסת כמו שהכינו בבית של ההורים
מתכון – אריאלה גולדמן
הרכיבים-
צנצנת סילאן טבעי
100 גר' אגוזי מלך גרוסים
אפשר גם שקדים/בוטנים או כל אגוז שמתחשק
איך מכינים –
יוצקים את הסילאן לקערה לפי הכמות הרצויה
מוסיפים את האגוזים הגרוסים
(ניתן לשלב אגוזים לפי בחירתכם / בוטנים גרוסים)
מערבבים מכסים בניילון נצמד ומאחסנים בטמפ' החדר
חג שמח
בהצלחה!
![❤️](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tf3/1.5/16/2764.png)