ללא קטגוריה

פאי פיצוחים וקרמל מטריף בטעמו -גם ללא גלוטן גם כשר לפסח

שמחה אלגלי
ללא גלוטן פאי פיצוחים עם קרמל אישי יצא 🔥
מקמח תמי ללא גלוטן
פאי פיצוחים / שמחה אלגלי
אפשר תבניות אישיות או תבנית אחת גדולה 24
אפשרי לפרווה !
הרכיבים
לבצק –
3 כוסות קמח ללא גלוטן (קמח תמי או כרגיל- יש כשר לפסח )
2 ביצים
200 גר' חמאה או מחמאה
קורט מלח
כף סוכר -לא חובה
מילוי –
כוס וחצי פיצוחים -אגוזי מלך , פיסטוק,קשיו, שקדים לערבב מה שיש
שמנת מתוקה או צמחית
כוס סוכר חום
סוכר וניל
100 גר חמאה או מחמאה
איך מכינים –
מעבדים הבצק ומרדדים בקלתית של פאי או תבניות אישיות לטארטלטים.
הכנת מילוי-
אופים כמה דקות את האגוזים.
מבשלים שמנת עם סוכר ווניל עם חמאה עד שהכל מסמיך. מורידים מהאש .
להוסיף לתערובת של הפיצוחים.
לערבב טוב.
לשים על הבצק בתבנית.
לאפות 170 מעלות  30 עד 40 דקות עד שהבצק מזהיב.
לשחרר מהתבנית רק שהכל התקרר.
שמחה אלגלי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *