מתכון לקבב מושלם
מתכון של רחל עטיה
הרכיבים-
חצי קילו בשר טחון עם שומן – צלעות או אסאדו אפשר לערבב
רבע חבילה פטרוזיליה-לא חובה לשים ירק רק אם אוהבים
בצל
3-4 שיני שום
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
2-3 כפות שמן זית
אפשר להוסיף (לא חובה):
שומן טחון או שומן כבש
חצי כפית כמון
חצי כפית בהרט
חופן קטן כוסברה
שבבי צ'ילי גרוס
פפריקה מתוקה
איך מכינים –
בסלייסר נקצוץ את הפטרוזיליה, שום, והבצל
נעביר לקערה את הבשר, ביחד עם הפטרוזיליה השום והבצל הקצוצים
נתבל במלח, פלפל שחור, ו2-3 כפות שמן זית
נערבב הכל ביחד ביד עד אחידות
נקפיץ במחבת עם מעט שמן או על האש
יש אפשרות להקפיא במידת הצורך
בהצלחה!