פלפלים ממולאים
לאחר עשרות נסיונות, הגעתי למתכון המנצח
הרכיבים-
בצל גדול
חצי קילו בשר טחון
כוס אורז בסמטי
עגבניה קצוצה
2 כפות רסק עגבניות
כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית כמון
חצי כפית כוכום
כפית מלח
פלפל שחור
מעט נענע קצוצה
מעט פטרוזיליה קצוצה
כוסברה גם
לרוטב –
בצל
2 שיני שום כתושות
2 כפות רסק עגבניות
קופסה עגבניות מרוסקות קטנה
תבלינים – כמו במילית
איך מכינים –
חותכים את הפלפלים למעלה ומוציאים את התוכן משאירים את החלק העליון שמשמש למכסה.
מלית:-מטגנים את הכל, שלב אחר שלב:
לטגן בצל גדול, להוסיף בשר טחון ולטגן, להוסיף אורז ולטגן ועגבניה קצוצה.
אחר כך להוסיף שתי כפות רסק עגבניות ואת כל התבלינים והירק.
לערבב טוב ולהניח בצד לקירור.
רוטב-
מטגנים בצל קטן, שתי שיני שום קצוצות, שתי כפות רסק עגבניות ועגבניות בקופסה .
מוסיפים את כל התבלינים שהוספנו למלית ומים רותחים כשליש מהסיר
ממלאים את הפלפלים ולוקחים שתי כפות מהרוטב ושמים בכל פלפל, מכסים ומבשלים 25 דקות על אש נמוכה
מעבירים לתנור לאפייה 150 מעלות עוד כחצי שעה לקראת הסוף ללא מכסה
אם רוצים להשחים את הפלפלים מעלים ל 250 מעלות לחמש דקות אחרונות
בתיאבון