מתכונים מהירים עוגיות קינוחים

עוגיות פאדג' שוקולד סדוקות ומתפצפצות בפה

 

צביה אורן
עוגיות פאדג׳ שוקולדיות
סדוקות, רכות, נמסות בפה.
מתכון של צביה אורן
הרכיבים – 
 200 גרם שוקולד 70 אחוז מריר איכותי
 80 גרם חמאה מומסת
2 ביצים
 3/4 כוס סוכר חום
3/4 כוס קמח תפוחי אדמה
2 כפות קקאו איכותי
קמצוץ מלח
 1 כפית אבקת אפיה ללא אלומיניום
1/2 כוס שוקולד צ׳יפס מעל 60 אחוז
איך מכינים –
בקערת מיקסר:
מניחים את הביצים, הסוכר חום והקמצוץ מלח.
מערבלים במיקסר עד שמתקבלת קציפה קלה ותפוחה ובהירה.מפסיקים לערבל,
בשלב2:
מכינים סיר קטן על אש קטנה מניחים את השוקולד החתוך לקוביות ומימיסים עם החמאה עד שהכל נמס וחלק,
מוסיפים2 כפות קקאו איכות וממשיכים לערבב עד שמתקבלת עיסה שוקולדים מבריקה.
מקררים ומוסיפים למיקסר שבו נמצאים הביצים והסוכר והמלח.
את תערובת השוקולד, ממשיכים לערבל עד לתערובת חלקה.
שלב3-
כאשר הכל מתערבל מוסים 3/4 כוס קמח תפוחי אדמה
כפית אבקת אפיה
מערבבים את כל הבלילה.
מניחים תבנית עם ניר אפיה
ויוצרים עם כפית עוגיה
180 מעלות עד שהעוגיות תפוחות וסדוקות.
לא יותרמ-10 עד12 דקות
להוציא מהתנור לחכות שהעוגיות מתקררות ואז אפשר להעבירם לקופסא
ולהקפיא.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *