מאכלים לחגים מאפים פשטידות צמחוני

פשטידת פטריות – מתכון מעולה

רעיה מיסקין

 

פשטידת פטריות מתכון מעולה 

הרכיבים-

לבצק –

חצי גביע שמנת חמוצה

כוס וחצי קמח תופח

100 גרם חמאה

מלית –

2 בצלים קצוצים

קופסה פטריות חותכות

פטריות טרית מכל סוג

כף אבקת מרק פטריות

לרוטב –

200 גרם קצ'קבל מגורדת או צהובה

3 ביצים

2 כפות חלב

גביע שמנת חמוצה

מלח

פלפל שחור

 

איך מכינים –

מכינים בצק – מערבבים יחד המרכיבים לבצק .

מרפדים תבנית 24-26 ושמים בקירור.

 

מטגנים את הבצל מוסיפים את הפטריות חתוכות .

מוסיפים מרק פטריות ומערבבים.

מקררים ושמים מעל הבצק

בקערה נוספת מערבבים ביצים עם גבינה תבלינים ושמנת .

שופכים מעל תערובת הפטריות והבצל.

מכניסים לתנור אפייה 180 מעלות כ- 40-50 דקות .

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *