עוד מתכונים מעולים תוכלו לגלוש בקבוצה שלי תלחצו כאן להצטרף – אמא מבשלת
בורקס בשר של אמא
הרכיבים-
בצק פילס או עלים
חצי קילו בשר טחון עם שומן
2 בצלים גדולים
אפשר ירק- פטרוזיליה או כוסברה קצוץ
3 כפות צנוברים
3 כפות חמוציות
בהרט כפית
פלפל שחור גרוס
מלח
כף מיונז – זה הסוד של אמא
ביצה
איך מכינים-
נטגן את הבצל להתקרמלות טובה
נוסיף בשר טחון ונפורר ונטגן לתוך הבצל.
נקרר היטב לפני שמכינים את הבורקס.
נערבב לתוך התערובת תבלינים ומיונז.
נפתח את הבצק – אפשר לרדד שיהיה דק. למלבן .
נשים בקצה מילוי של הבשר ונקפל לחצי.
נחתוך משולשים ונמרח ביצה ושומשום.
אפייה חצי שעה 180 מעלות טורבו.