מתכון מאת: Ba Su
הרכיבים-
התפוחים:
5 תפוחים לא משנה איזה
כף קינמון
100 גרם אגוזים טחונים גס
שקית סוכר וניל
5 כפות מים קרים
4 כפות סוכר
לבצק:
2 ביצים
כוס סוכר
סוכר וניל
175 גרם חמאה
2 כפות חלב
2 כוסות קמח לבן
אבקת אפיה
איך מכינים-
את התפוחים נקלף נחתוך לקוביות, נשים בקערה עם כל המריכים
לאחר מכן נערבב ונניח בצד
להכנת הבצק נקציף את הביצים היטב ביחד עם סוכר וסוכר וניל
לאחר מכן נוסיף את החמאה ונמשיך לערבב
אחר כך נוסיף את החלב הקמח ואבקת האפיה ונמשיך לערבל עד להטמעת הקמח
את רוב הבצק נשטח בתחתית של התבנית, נשאיר מעט בצק בקערה בצד
את התפוחים שבקערה נקח ונפזר מעל הבצק בתבנית בצורה אחידה
לבסוף מעל התפוחים נפזר חתיכות של הבצק שנשאר
ונכניס לאפיה בתנור 180 מעלות למשך כ30 דקות
בתיאבון! אפשר לפזר אבקת סוכר מלמעלה ולהגיש עם קצפת/כדור גלידה