מרק לחשו סולת מרוקאי מבית אמא
מתכון מאת – דליה בן חמו
הרכיבים-
2-3 שיני שום כתושות
1/2 כף שמן זית
7-8 כוסות מים
מוסיפים למים 1/2 כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית כורכום
כוס וחצי סולת
חצי חבילה כוסברה
איך מכינים-
נטגן את השום כ5 דקות
אחר כך נוסיף לתוכו מים ונחכה שירתחו
נוסיף את הפלפל הכורכום והמלח
נמשיך לערבב בתנועה סיבובית ונוסיף גם את הסולת והכוסברה
מבשלים על הגז כרבע שעה עד 20 דקות והמרק מוכן
חשוב לערבב היטב כששופכים את הסולת שלא יווצר לנו גוש
אם המרק מקבל סמיכות ניתן להוסיף עוד מים לדלל
בתיאבון!
.