עוגת שוקולד עסיסית כשרה לפסח
מתכון מאת Anat Chen Subai
הרכיבים-
כוס וחצי קמח מצה
חצי כוס קמח תפוחי אדמה
2 שקיות אבקת אפייה
חצי כוס קקאו
חצי כוס שוקולית
2 כוסות סוכר
4 ביצים
2 כוסות מים רותחים
כוס שמן
לגנאש:
חבילת שוקולד מריר
כוס שמנת מתוקה או צמחית לעוגה פרווה
איך מכינים –
נתחיל מלערבב בקערה את כל היבשים
נוסיף ביצים, 2 כוסות מים רותחים וכוס שמן
נקציף הכל היטב ונשפוך לתבנית כמו בתמונה
נחמם תנור מראש ל170 מעלות ונאפה כ40 דקות
בזמן הזה נכין את הגנאש-
נמיס במיקרו חבילת שוקולד מריר ביחד עם
כוס שמנת מתוקה או צמחית לעוגה פרווה ונערבב מעט לאחידות
נוציא את העוגה מהתנור, נתן לה להתקרר מעט ונפזר את הגנאש מעל
בהצלחה!