בשר

מתכון לקציצות בקר עם אפונה ושומר

אהובה אדרי

 

קציצות בקר עם אפונה ושומר 😋
מאת אהובה אדרי
הרכיבים-
לקציצות:
כחצי קילו בשר טחון,
בצל מגורד,
פטרוזיליה קצוצה,
רבע כוס פירורי לחם/קמח מצה
1/4 כוס מי סודה,
מעט שמן,מלח,פלפל שחור וראס אל חנות.
לרוטב:
בצל
שומר 2 יחידות
כוס אפונה קפואה
סלרי קצוץ 2-3 ענפים
תבלינים-מלח פלפל פפריקה ,כורכום

מתכון לקציצות בקר עם אפונה ושומר

איך מכינים –
הכנת הקציצות –
מערבבים רכיבי הקציצות – ומטגנים משני הצדדים קציצות – אפשר גם בלי לטגן
הכנת הרוטב –
מטגנים בסיר רחב בצל קצוץ במעט שמן, מוסיפים אפונה קפואה,
שומר חתוך לרבעים וסלרי קצוץ עם העלים.מוסיפים
מלח,פלפל שחור, מרק עוף,כורכום ומעט פפריקה מתוקה.
מוסיפים מים כדי כיסוי ומביאים לרתיחה
ואז מוסיפים את הקציצות ומבשלים עד לצמצום הרוטב

תגובה 1

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *