מאת – דלית וגמן
הרכיבים-
5 סלקים
שורש גדול חזרת
כף חומץ
כפית סוכר
קצת מלח
איך מכינים-
את הסלקים לבשל עם כף מלח בסיר לחץ להביא לרתיחה להנמיך לעוד 40 דקות.
לקרר, קלף אותם מקליפתם ולגרד בפומפייה.
שורש גדול של חזרת לקלף ולטחון במעבד מזון.
להעביר את השורש הטחון לקערה של הסלק, להוסיף כף חומץ חובה, כפית סוכר חובה וקורט מלח.
לחלק לקופסאות ולמקרר נשמר להרבה זמן,
להכין לפחות יום מראש או כמה ימים.
בהצלחה דלית
חג שמח