בשר

חמין מנגולד של סבתא מומו – טבחה בלסלק

Kelly Fellner Abooksis

 

טבחה של סבתא מומו

תמונה – Kelly Fellner Abooksis

 

הרכיבים-

5-4 חבילות עלי מנגולד טריים

2 כוסות חומוס מושרה

2 כוסות שעועית מושרית

ראש 1 של שום

תפוח אדמה מקולף חתוך לרבעים

קילו וחצי בשר שריר /  עוף נקי מעור

חצי כף מלח

רבע כף פלפל שחור

4-5 ביצים

 

 

איך מכינים – 

תחילה נפריד את עלי המנגולד מהגבעולים וננקה היטב

קוצצים את המנגולד הטרי דק דק

אחר כך נטגן את המנגולד עם מעט שמן עד שמשחיר מעט

בסיר רחב נשים מעט שמן ונוסיף את החומוס והשעועית

מעל נסדר את המנגולד המטוגן

נסדר בסיר את התפוחי אדמה, ראש של השום באמצע ואת הבשר והביצים

נפזר מלח ופלפל מלמעלה

נשים מים עד גובה התבשיל ונבשל על הגז עד לריכוך של תפוח האדמה

אחר כך מעבירים לפלטה כל השבת ומגישים עם קוסקוס

בתיאבון

 

 

 

 

תגובות 2

    1. זה רק העלים הירוקים וכן,צריך הרבה מנגולד לסיר כזה גדול זה מצטמצם ונשאר ממש מעט אחרי בישול.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *