אמא מבשלת

מתכונים קלים וטעימים

עבמבר שקדים – העוגיה המושלמת לפסח

מלכה כחלון

 

עבמבר עוגיות שקדים כשרות לפסח

מתכון של מלכה כחלון

 

הרכיבים-

כמות ל22 עוגיות- גדולות

4 חלבוני ביצה

קורט מלח

4 כוסות אבקת סוכר

2 שקיות סוכר וניל

2 כפיות תמצית שקדים

2 כפות קורנפלור

כפית שטוחה אבקת אפיה

15 גרגרי מסקצ'ה

כף רוזטה

3 טיפות תמצית שקדים מרים

5 כוסות קמח שקדים מולבן

 

איך מכינים –

 

תחילה נקציף את החלבונים עם קורט מלח לקצף יציב

לאחר מכן נוציא את הקערה מהמיקסר

לקצף שקיבלנו נוסיף אבקת סוכר ונערבב עם מרית בתנועות קיפול

לאחר מכן נוסיף את שאר החומרים ונערבב עד אחידות

נשמן קלות את הידיים ונגלגל את הבצק ל 22 כדורים בערך

בכל כדור נשים במרכז שקד מולבן לקישוט

נחמם תנור מראש ל150 מעלות טורבו

זמן אפיה בערך 18-20 דקות עד השחמה קלה

חג שמח ובהצלחה!

מלכה כחלון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.