בשר מרקים

הכנת קובה בקלות -מצאתי שיטה גאונית !!!

Mariel Itah
הנה שיטה גאונית להכנת קובות מכל סוג
מכינה קובה…. פתאום קולטת את הסוחט לימונים שלי קורץ לי….אמרתי ננסה מה יכול להיות?
וואלה הצלחה ענקית!!
מאת – Mariel Itah
. הן לא יוצאות ענקיות ההיפך יוצאות קטנות וחמודות! יש כמה גדלים למכשיר הזה, זה קטן!
זה מחליק בקלות החוצה,לא נדבק בכלל אין צורך בניילון נצמד,
אפשר לשמן קצת לפני.
הרכיבים-
 למעטפת:
2 כוסות סולת,
כפית מלח,
3 כפות שמן,
3/4 כוס מים חמימים ( כוס חד פעמית של שתייה חמה)
לערבב ולהניח למנוחה במקרר לעשרים דקות.
מילוי – חצי קילו בשר טחון
בצל קצוץ
פטרוזיליה
מלח
פלפל פפריקה
חצי כפית ראס אל חנות
למרק –
בצל קצוץ
3 סלקים חתוכים לפרוסות
מלח
פפריקה מעט
2 כפות סוכר
מיץ לימון שלם
4 גבעולים של סלרי פרוס
קובה סלק
איך מכינים-
מרק מכינים כך-
מטגנים בצל עם סלק וסלרי מוסיפים תבלינים ומים
מבשלים כחצי שעה.
מילוי – אני מטגנת עם בצל, בשר ומוסיפה  ירק ו תבלינים
 מחכה שיתקרר וממלאה.
לקחת כדור מעטפת לשטח בתוך המכשיר למלא בבשר לסגור
ולהוציא בקלות מהמכשיר
לעגל ולהניח על צלחת
אחרי שהכל מוכן לזרוק לתוך הסיר עם המרק
לבשל כ- 30 דקות על אש נמוכה
תמונה נאוה מלכה

תגובות 10

  1. מה הקשר ראס אל חנות ? מי המציא את זה בבשר לקובה? רק פלפל מלח וקצת כורכום. ירק איזה שבא לכם אני שמה כוסברה. ואגב עראקית כורדית.

  2. תומר תומס השף,לימד לקחת את הקובה ופשוט עם פייה של בקבוק לעשות גומה,להכניס בשר ולסגור עם צביאה קלה ,הכי קל ופשוט,אף אחד לא נפתח.יש סרטון שלו ברשת לקובה סלק שהוא מלמד איך לעשות את זה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *